Od kuchni

kukula healthy food

Na pierwszym miejscu

troska o klientów

W naszym cateringu na pierwszym miejscu jest troska o klientów, a w szczególności o ich zdrowie. Nie godzimy się na żadne kompromisy w związku z jakością produktów, systemem produkcji oraz higieną w naszym zakładzie. Nieustannie dbamy o najwyższą jakość produktów, inwestujemy w wysokiej jakości wyposażenie kuchni oraz najnowocześniejsze metody schładzania posiłków w celu zachowania ich świeżości. Trwałość naszych posiłków jest sprawdzana poprzez badania przechowalnicze w akredytowanym laboratorium dzięki czemu mamy pewność co to ich terminu minimalnej trwałości.

Codziennie docierając do nas dostawy świeżych produktów od sprawdzonych, zaufanych dostawców.
Każda z dostaw jest przez nasz szczegółowo kontrolowana, sprawdzane są temperatury przewożenia produktów, terminy przydatności oraz dokumenty dotyczące identyfikacji oraz specyfikacji produktów.

Kuchnia

Bezpieczna i funkcjonalna

Już od samego początku braliśmy pod uwagę względy bezpieczeństwa żywności, dlatego na etapie projektowania kuchni oraz produkcji wyodrębniliśmy specjalistyczne strefy: magazynowania, obróbki wstępnej, obróbki surowców, obróbki termicznej oraz konfekcjonowania posiłków.

Dzięki temu nie dopuszczamy do powstania tzw. Zakażeń krzyżowych.
Bezpieczeństwo żywności oraz zdrowie klientów jest dla nas priorytetem.