W naszym cateringu na pierwszym miejscu jest troska o klientów, a w szczególności o ich zdrowie. Nie godzimy się na żadne kompromisy w związku z jakością produktów, systemem produkcji oraz higieną w naszym zakładzie. Nieustannie dbamy o najwyższą jakość produktów, inwestujemy w wysokiej jakości wyposażenie kuchni oraz najnowocześniejsze metody schładzania posiłków w celu zachowania ich świeżości. Trwałość naszych posiłków jest sprawdzana poprzez badania przechowalnicze w akredytowanym laboratorium dzięki czemu mamy pewność co to ich terminu minimalnej trwałości.
Codziennie docierając do nas dostawy świeżych produktów od sprawdzonych, zaufanych dostawców.
Każda z dostaw jest przez nasz szczegółowo kontrolowana, sprawdzane są temperatury przewożenia produktów, terminy przydatności oraz dokumenty dotyczące identyfikacji oraz specyfikacji produktów.
Już od samego początku braliśmy pod uwagę względy bezpieczeństwa żywności, dlatego na etapie projektowania kuchni oraz produkcji wyodrębniliśmy specjalistyczne strefy: magazynowania, obróbki wstępnej, obróbki surowców, obróbki termicznej oraz konfekcjonowania posiłków.
Dzięki temu nie dopuszczamy do powstania tzw. Zakażeń krzyżowych.
Bezpieczeństwo żywności oraz zdrowie klientów jest dla nas priorytetem.
Przepraszamy, trwają prace modernizacyjne.